Yritystilaisuudet

Yritystilaisuudet Espoon kartanossa

Espoon kartanossa voit järjestää kokouspäiviä, johtoryhmän kokouksia, tuotelanseerauksia, tuotekoulutuksia, illallisia, cocktailtilaisuuksia ja henkilökunnan virkistyspäiviä. Espoon kartanon rauhallinen miljöö tarjoaa myös henkilökunnallenne hetken rentoutua ja irtaantua työnteon kiireisestä maailmasta.

Asiaa täynnä olevien kokouspäivien vastapainoksi tarjoamme maistuvia aamupalatarjoiluja, kahvituksia, lounaita tai vaikkapa runsaampia Buffet-tarjoiluja.

Edustustilaisuudet vaativat näyttäviä kokonaisuuksia ja muuttuvia makuja. Toimivuus, täsmällisyys, visuaalisuus ja kansainväliset maut ovat meille avainsanoja suunnitellessamme yritystilaisuuksia kanssanne.

Räätälöimme ja suunnittelemme kanssanne teidän yrityksenne tarpeisiin ja imagoon soveltuvat tarjoilut ja kokonaisuudet. Käytössänne on vuosien kokemuksemme ja ammatti-taitomme. Tehdään yhdessä tilaisuuksistanne ikimuistoisille yhteistyökumppaneillenne ja henkilökunnallenne.

Meiltä voitte myös vuokrata pelkän tilan esim. kokouksia, esitelmiä, yhtiökokokouksia, taloyhtiökokouksia tms. lyhyt kestoisia tilaisuuksia varten. Kartanolta löytyvät langaton verkko, videotykki, flappitaulut.

Pyydä tarjous meiltä näihin tilaisuuksiin, nämä onnistuvat myös kevyillä tarjoiluilla.

Ota Yhteyttä

Lähetä Tarjouspyyntö