Tilaisuudet
Häät

Upea hääpaikka kartanonmiljöössä Espoossa

Espoon kartano tarjoaa hääpäivällesi mitä ihanimman ympäristön ja kauniimman kartanon. Kesähäät historiallisessa ja romantiikkaa pursuavassa kartanomiljöössä on omiaan jo itsessään luomaan juhliasi varten onnistuneet ja ikimuistoiset puitteet. Talvihäät paukkuvassa pakkasessa ja kauniissa lumimaisemassa kartanon lämpimissä tunnelmaa huokuvissa saleissa kynttilän valossa luovat lämpimät ja kauniit muistot elämäsi tärkeimmästä päivästä.

Hääillallisesi erottuu joukosta ammattitaitoisten keittiömestarien innovatiivisesta suhteesta ruokaan. Meiltä onnistuvat niin perinteiset kuin nykyaikaisetkin tarjoilut pöytiintarjoiluina tai runsaista buffetpöydistämme.

Kartanossa on kolme kaunista salia joihin mahtuu 120 vierasta ja joihin on useita eri pöytäjärjestely- vaihtoehtoja. Kellarissa sijaitsee holvikaarisali joka on omiaan esim. loppuillan baaritilaksi.

Tarjoukset

 

TALVIKAUDELLE 1.11.2017 - 31.03.2018 TARJOAMME Espoon Kartanolle varattuihin Hääjuhliin HÄÄKAKUN VELOITUKSETTA! (edellyttäen Chefs Gourmet cateringpalveluita)

HÄÄJUHLAT Tammi-Maaliskuussa 2018! Lauantai tilavuokra 1250€.

Kysy lisää toimistoltamme ja tee nyt varaus Talvihäitä 2017-2018 varten !

Otamme vastaan Kesän 2018 hääjuhlavarauksia! Varaa omat Hääjuhlasi ajoissa.
Pyydä tarjous omista hääjuhlistasi Espoon Kartanossa.

Tarjouspyyntö